Chatbot – disclaimer

Nauwkeurigheid

Deze chatbot is een geautomatiseerd systeem dat gebruik maakt van de OpenAI API. Hoewel we ernaar streven om correcte informatie te verstrekken, kunnen we de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die door de chatbot wordt verstrekt niet garanderen. In geval van twijfel raden wij je steeds aan de website van GameChangers te raadplegen of contact op te nemen met GameChangers.

Gegevensverzameling

De gegevens die tijdelijk worden verzameld in een chatsessie worden enkel gebruikt om jouw vragen te beantwoorden. Na iedere chatsessie worden alle gegevens verwijderd, zij worden niet bewaard noch gedeeld met derden. Door het gebruik van deze chatbot stem je in met deze tijdelijke gegevensverzameling.

We raden je aan om geen confidentiële informatie en geen persoonsgegevens door te sturen. Als enige uitzondering kan je eventueel een e-mailadres opgeven waarmee je, indien gewenst, de ganse conversatie met de chatbot naar GameChangers stuurt, zodat wij je kunnen contacteren voor verdere opvolging. 

Gegevensdoorgifte naar Google

De chatbot kan gebruik maken van bepaalde functies en services van Google LLC, gevestigd in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten (“Google”). Hierdoor kunnen bepaalde gegevens worden verzonden naar en ontvangen door Google. Deze gegevensdoorgifte is noodzakelijk om bepaalde functionaliteiten van de chatbot te ondersteunen en om je een betere gebruikservaring te bieden.

Wens je dit niet, weet dan dat alle antwoorden die de chatbot geeft, samengesteld zijn uit informatie die publiekelijk beschikbaar is op de website van GameChangers.be. Je kan er dus voor kiezen om geen gebruik te maken van de chatbot en de antwoorden op jouw vragen zelf op onze website te gaan zoeken.

Aansprakelijkheid

GameChangers kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die wordt verstrekt door deze chatbot.

Melden van fouten

Indien je meent dat de chatbot een foutief of onvolledig antwoord geeft, vragen wij je dit te melden, zodat wij de chatbot beter kunnen trainen. Meldingen kunnen worden verstuurd naar het mailadres [email protected].

Door het gebruik van deze chatbot stem je in met bovenstaande voorwaarden.

Scroll naar boven
[]