Nemen games je leven over?

GameChangers helpt je op weg naar gezond omgaan met games.

Klinkt dit bekend in de oren?

Wij begrijpen je verhaal als geen ander.

Want we hebben het zelf ook meegemaakt

We zijn zelf ervaringsdeskundigen: zowel Bavo Vroman als Matthias Dewilde kampten ooit met videogameverslaving. We zaten er zelf middenin. Maar we beseften het niet en onze omgeving keek machteloos toe. Wij hadden niet de hulpmiddelen om uit de spiraal van gameverslaving te raken.

Maar vandaag hebben we die wel.

We hebben zelf namelijk de juiste inzichten en tools ontwikkeld. Door ervaring in het veld met vele echte gamers en dankzij een therapeutische, psychologische invalshoek. Zo gaan we samen met jou op zoek naar oplossingen. Om gezond om te gaan met gamen.

Matthias Dewilde

Spreker, COACH

Bavo Vroman

Psycholoog

Wat mag je verwachten?

Een evenwichtig en gezond patroon om met games om te gaan. Geen ruzie thuis, problemen op school of moeilijkheden op het werk. Wel bewust bezig zijn met je ontwikkeling en bouwen aan je toekomst.

Krijg toegang tot tools, methodes, inzichten en meer.

Programma's

Volg stap voor stap een traject dat je op weg helpt naar bewust omgaan met games. Alles in je eigen tempo. Met oefeningen, video’s en boordevol concrete adviezen.  

Webinars

Volg interactief mee met onze coaches Matthias en Bavo in de live webinars. Heb je een webinar gemist? Leden hebben toegang tot alle vorige webinars die on-demand voor je klaar staan.

eBooks

Lees onze eBooks en krijg meteen het hele verhaal mee. Duidelijke richtlijnen, heldere uitleg en een aanpak waarmee je aan de slag kunt. Je vindt het allemaal in onze eBooks.

Allemaal inbegrepen.

PROGRAMMA'S

Ontdek onze online programma's. Volg cursussen op je eigen tempo en kies uit verschillende onderwerpen.

EBOOKS & DOWNLOADS

Bekijk onze ebooks & downloads over omgaan met games. En ga meteen aan de slag.

VRAGEN

Antwoorden op meest gestelde vragen over gamen en schermgebruik​.

Video's

GETUIGENISSEN

Bekijk getuigenissen van Gamers, Ouders & Partners​ en krijg inzichten hoe anderen omgaan met gameverslaving.

INTERVIEWS

In de expert interviews krijg je van specialisten mee hoe je beter om gaat met schermgebruik en games.

WEBINARS

Een webinar gemist of op zoek naar een webinar die je wil herbekijken?

Kies de aanpak die past bij jou.

Start met ons ebook

Het ebook Eerste hulp bij Gamegevallen helpt je meteen op weg met praktische inzichten om dadelijk actie te ondernemen. Het zit boordevol tips om anders met games om te gaan. Kort en krachtig: het inspireert je meteen.

Eerste-Hulp-Bij-Gamegevallen
Afspraken maken over schermtijd

Live inzichten in webinars

Onze webinars laten je toe om live te zien en horen hoe we gamers helpen. En al geholpen hebben. Met gastsprekers die je een nieuw perspectief bieden. Of met getuigenissen van hoe ervaringsgenoten zelf gameverslaving hebben aangepakt, met succes. Alle webinars zijn voor leden ook toegankelijk.

Sluit je aan bij de support groep

Er zijn heel wat ervaringsdeskundigen die je meer inzichten kunnen aanreiken: gamers net zoals jou. In onze support groep lees je echte verhalen met echte oplossingen. We wisselen ideeën uit en kijken samen naar wat wel en niet werkt.

GameChangers Support Netwerk
Schermvrije gezinsleven

6 Weken naar een Schermvrijer Leven

Volg programma's in je eigen tempo

Werk je liever in een ritme dat je zelf verkiest? Dan zijn onze programma’s de geknipte oplossing. Ze begeleiden je stap voor stap. Met video, uitleg en oefeningen om in de praktijk mee aan  de slag te gaan.

Wat vertellen onze leden?

Klaar om te starten?

Word lid van GameChangers en geniet van de volgende voordelen:

Vragen?

We beantwoorden ze graag!

Het lidmaatschap bedraagt 25 euro per maand. Daarmee heb je toegang tot alles: programma’s, webinars, eBooks, video’s, getuigenissen en meer. Bovendien geniet je steeds van alle updates en de meest recente inhoud.

We maken gebruik van moderne betaalbeveiliging en van Mollie om alle transacties vlot en veilig te laten verlopen. Je kan betalen op verschillende manieren (PayPal, kredietkaart, banccontact, etc.)

Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding. De inhoud kan in je favoriete browser worden bekeken, gelezen en gedownload. Van de video’s over de programma’s tot en met de eBooks.

Klaar om te starten?

Scroll naar boven