Help je kind met zijn schermgebruik (geannuleerd)

Games, sociale media, YouTube … Het favoriete tijdverdrijf van massa’s jongeren zorgt vaak voor flink wat ergernis bij evenveel ouders.

Hoe moet je als ouder omgaan met het overdreven GSM-gebruik van je kind/jongere, het continu actief zijn op sociale media of het voortdurende gamen?
Wat maakt games en sociale media zo aantrekkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, waar moet je op letten en hoe hou je het binnen de perken?

In deze sessie ontdek je wat je kan doen als ouder om je kinderen te begeleiden naar evenwicht tussen online en offline.

Spreker Matthias Dewilde was zelf 10 jaar gameverslaafd. Ondertussen heeft hij al meer dan 23.000 jongeren met zijn verhaal geïnspireerd naar een on- en offlineleven in balans. Hij werkt ook dagelijks met gezinnen die hier mee worstelen. In deze sessie deelt hij zijn ervaring en geeft advies over hoe je je kinderen kan steunen doorheen deze digitale tijden.

Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met De Borre Bierbeek.

UPDATE: Deze lezing is geannuleerd omwille van de corona-maatregelen.

Reserveer je plaats

Datum

donderdag 19 maart 2020
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Bierbeek (De Borre)
CC De Borre, Speelpleinsstraat 10, 3360 Bierbeek

Organisator

De Borre Bierbeek
Telefoon
016/26 97 54
Email
[email protected]

Spreker

  • Matthias Dewilde
    Matthias Dewilde
    Spreker & Coach

    Matthias Dewilde was zelf ooit 10 jaar gameverslaafd. Sindsdien begeleidt hij als coach dagelijks gezinnen die worstelen met gameverslaving en overmatig schermgebruik. In scholen heeft Matthias al meer dan 23.000 jongeren geïnspireerd naar een evenwichtig on- en offlineleven. Matthias deelt regelmatig zijn inzichten over gameverslaving met ouders, begeleiders en verschillende welzijnsorganisaties.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Scroll naar boven