Coaching - GameChangers

Laat jezelf of je kind begeleiden naar een evenwichtig on/offlineleven

Begeleiding op maat

Heb je het gevoel dat gamen een negatieve invloed heeft op jezelf, je kind of iemand anders? Je bent niet alleen. Voor 11% van de jongeren is gamen problematisch, bij 3% is het zelfs een verslaving.

Met GameChangers begeleiden we gezinnen die worstelen met overmatig scherm- en gamegedrag naar een evenwichtig on- en offlineleven, zowel preventief als reactief.

Voel je aan dat videospelletjes meer en meer een probleem worden? Wil je beter begrijpen hoe je kan vermijden dat het uit de hand loopt?  Of zorgt het gamen reeds voor serieuze problemen bij jezelf, binnen het gezin, of met je partner?

Het is nooit te laat om eraan te werken. Bij GameChangers werken we met ervaringsdeskundigen die als geen ander begrijpen wat er achter zo’n verslaving schuilt en wat je er aan kan doen om jezelf of je gezin te helpen.

Onze artikels & expertise is al gedeeld op:​

Getuigenissen: wat anderen vertelden

Pak gamen aan op de juiste manier.

GameChangers helpt jou en je gezin naar een evenwichtig on- en offlineleven. We koppelen theorie uit de psychologie aan inzichten die we zelf opdeden, samen met ervaringen uit het veld.

Enkele Ervaringen Van Ouders & Gamers

Hoe An Haar Zoon (17) Van Een Gameverslaving Af Hielp

An vertelt hoe ze haar zoon (17) ondersteunde van gestopt te zijn met school en continue gamen, naar een gevarieerder en socialer leven én terug zin gaf in school.

Hoe Nancy & Luc Hun Zoon (24) Op Het Rechte Pad Hielpen

Hun zoon Louis veranderde van een wat teruggetrokken jongen die door een gameverslaving zijn studies niet heeft kunnen afmaken naar een volwassen man met verschillende hobby’s en met werk in een toffe start-up.

Hoe Jasper z'n Gameverslaving Overwon

Van constant op zoek gaan naar online afleiding of gamen en liegen over z’n gebruik tegenover z’n vriendin, naar een gezonder evenwicht, een betere relatie, succesvolle studies en nauwelijks nog tijd om te gamen.

Wie zit achter GameChangers?

Matthias Dewilde

Spreker & COACH

Matthias Dewilde was zelf ooit 10 jaar gameverslaafd. Sindsdien begeleidt hij als coach dagelijks gezinnen die worstelen met gameverslaving en overmatig schermgebruik. In scholen heeft Matthias al meer dan 23.000 jongeren geïnspireerd naar een evenwichtig on- en offlineleven. Matthias deelt regelmatig zijn inzichten over gameverslaving met ouders, begeleiders en verschillende welzijnsorganisaties.

Bavo Vroman

Psycholoog

Bavo heeft zelf jarenlang geworsteld met een gameverslaving. Als gelicentieerd psycholoog helpt hij vanuit zijn ervaring gamers uit hun virtuele bubbel te barsten zodat ze zich kunnen ontplooien in de buitenwereld. Hij is vastberaden om met GameChangers een punt te zetten achter gameverslaving.

Neem contact op.

Abeelstraat 27A bus 301
9000 Gent

Veelgestelde vragen

GameChangers voorziet zowel online begeleidingsgesprekken via Skype & telefoon als consultaties in Gent.

GameChangers start eerst en vooral met jou te ondersteunen. Je hoeft niet nodeloos toe te zien hoe de situatie verergert om te beginnen met stappen te ondernemen!

De duurtijd is altijd afgestemd op de persoonlijke situatie. We kijken samen met jou welk traject het beste aansluit bij je noden en wensen.

Krijg tips in je mailbox!

En blijf op de hoogte van onze activiteiten.
Scroll to Top