Laat je inspireren

Inspirerende getuigenissen voor jongeren.
Interactieve infosessies voor ouders & hulpverleners.

Getuigenis op scholen voor jongeren
"Digitaal Bewust Leven"

Eén van onze ervaringsdeskundigen gameverslaving vertelt op pakkende wijze hun verhaal en inspireert jongeren naar een evenwichtig on/offline leven.

Al meer dan 40.000 leerlingen in 150+ scholen hebben zich al laten inspireren!

Al meer dan 40.000 leerlingen in 150+ scholen hebben zich al laten inspireren!

We hebben de getuigenis verder verbeterd aan de hand van de feedback om de boodschap nog herkenbaarder te maken met nog meer impact!

Magazine "Level Up"

Ga in gesprek met jongeren over gezond gamen

Het magazine “Level Up” over gezond gamen is een handige tool voor in de voor- of nabespreking van onze getuigenis.

Daarnaast is het ook interessant voor leerlingbegeleiders, psychologen, therapeuten, leerkrachten, coaches en ouders om in gesprek te gaan met jongeren over hun game- en schermgedrag. 

Het bevat 32 interactieve en inzichtelijke pagina’s rond gezond gamen en digitale balans. Het is gericht naar de leeftijd 10 tot 15 jaar, maar kan ook vroeger en ouder ingezet worden.

Infosessie voor ouders of hulpverleners
"Digitaal Bewust Opvoeden"

Matthias geeft uitleg over gameverslaving en hoe je ermee kan om gaan. We kunnen ook een vorming geven voor hulpverleners.

Je krijgt een antwoord op vragen zoals:

  • Heeft mijn kind risico op gameverslaving?
  • Vanaf wanneer is het te veel schermtijd?”
  • Hoe vermijd je dat gamen problematisch wordt?
  • Hoe help je hen naar een gezond on/offlinebalans?

Scholen die hun jongeren al inspireerden...

Lezing informatie aanvragen

Abeelstraat 27A bus 301
9000 Gent

Spoorweglaan 14
9100 Sint-Niklaas

Parkeer & Transporttips

Telefoon: +32 9 396 45 95
E-mail: [email protected]

Vragen?

We beantwoorden ze graag!

Het is heel begrijpelijk als je kind in het begin weigert mee te werken en in weerstand gaat.

De cursus is zodanig opgebouwd dat je telkens kleine stappen vooruit kan zetten, ook zonder de medewerking van je kind of partner.

Als ze meewerken zal je sneller resultaten kunnen boeken, maar het is geen vereiste om met de cursus aan de slag te kunnen gaan en de situatie thuis al te verbeteren.

Je krijgt meteen toegang tot de online portaal na het ontvangen van de betaling en je kan meteen starten met de video’s en programma’s te bekijken afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt.

We maken gebruik van moderne betaalbeveiliging om alle transacties vlot en veilig te laten verlopen. Je kan betalen op verschillende manieren (PayPal, kredietkaart, Bancontact, etc.) en de betaling verloopt voor de vooraf aangeduide periode (maandelijks, jaarlijks,…)

Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding. De inhoud kan in je favoriete browser, zoals Chrome of Internet Explorer, worden weergegeven.

Indien je het programma volledig doorlopen én geïmplementeerd hebt en nog steeds geen resultaat ziet kunnen we binnen de 30 dagen de investering terugstorten. Dit hebben we echter nog nooit meegemaakt.

We zijn er 100% van overtuigd dat als je alles effectief toepast, er een positief resultaat zal zijn.

Wanneer het niet lukt of je moeilijkheden hebt stellen we voor om eerst even een telefoongesprek te voeren zodat we kunnen meedenken aan stappen die je vooruit helpen.

Scroll naar boven
[]