Succes Verhalen

Oprechte getuigenissen van gamers & hun ouders

Moeder Susanne: "Ik heb mijn zoon terug!"

Susanne en Erik worstelden met het vele gamen en schermtijd van zoon Stijn (15). Bij het begin van de lockdown was het zelf regelmatig zo’n 12 uur per dag!

Na de coaching is de situatie thuis veel verbeterd. Stijn gamet nog maar enkele uren per dag, speelt meer met z’n broers, steekt meer tijd in school en thuis is het veel aangenamer geworden. 

Hoe Nancy & Luc Hun Zoon (24) Op Het Rechte Pad Hielpen

Hun zoon Louis veranderde van een wat teruggetrokken jongen die door een gameverslaving zijn studies niet heeft kunnen afmaken naar een volwassen man met verschillende hobby’s en met werk in een toffe start-up.

Hoe Jasper z'n Gameverslaving Overwon

Van constant op zoek gaan naar online afleiding of gamen en liegen over z’n gebruik tegenover z’n vriendin, naar een gezonder evenwicht, een betere relatie, succesvolle studies en nauwelijks nog tijd om te gamen.

Sandra's Zoon (18) Overwon Schoolmoeheid en Overmatig Schermgebruik

Sandra vertelt hoe ze haar hoogbegaafde zoon van hele avonden op de smartphone en schoolmoeheid begeleidde naar een meer gebalanceerd en succesvol laatste schooljaar.

Hoe An Haar Zoon (17) Van Een Gameverslaving Af Hielp

An vertelt hoe ze haar zoon (17) ondersteunde van gestopt te zijn met school en continue gamen, naar een gevarieerder en socialer leven én terug zin gaf in school.

Gamende vader Leander vindt opnieuw Digitale Balans

Enige tijd geleden kwam ik in contact met Leander (28), een kersverse papa en gamer. Hij worstelde er echter mee om z’n gamen in evenwicht te houden en het zorgde thuis voor veel discussie. 

Lieve Haar Zoon (16) Vond Terug Plezier In Het Leven

Van verminderde schoolresultaten, enkel nog willen gamen en een gespannen huissfeer naar een socialer leven, andere interesses en veel betere schoolresultaten.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Laat je begeleiden.

Met onze coaching helpen we je op weg om thuis je gamer te ondersteunen naar een evenwicht tussen on- en offline.

Boek een Gratis Kennisgesprek

Heb je vragen over een situatie die je graag persoonlijk wenst te bespreken?

Boek dan een gratis telefonisch gesprek in met één van ons.

Tijdens dit halfuur kijken we samen naar de situatie en mogelijke oplossingen.

 

Liever mailen? Stuur ons een bericht.

Abeelstraat 27A bus 301
9000 Gent

Spoorweglaan 14
9100 Sint-Niklaas

Parkeer & Transporttips

Telefoon: +32 9 396 45 95
E-mail: [email protected]

Laat je begeleiden door
ervaringsdeskundigen & psychologen

Matthias Dewilde

Spreker & Coach

Matthias Dewilde was zelf ooit jarenlang gameverslaafd. Als coach begeleidt hij nu dagelijks gamers en gezinnen die worstelen met overmatig schermgebruik. In scholen heeft Matthias al meer dan 40.000 jongeren geïnspireerd naar een evenwichtig on- en offlineleven. Matthias deelt regelmatig zijn inzichten over gameverslaving met ouders, begeleiders en verschillende welzijnsorganisaties en is auteur van het boek “Game Over”.

Bavo Vroman

Psycholoog

Bavo heeft zelf jarenlang geworsteld met een gameverslaving tijdens zijn studies. Sindsdien helpt hij als psycholoog vanuit zijn ervaring gamers uit hun virtuele bubbel te barsten zodat ze zich kunnen ontplooien in de buitenwereld. Hij voorziet regelmatig infosessies voor ouders & hulpverleners en is vastberaden om met GameChangers een punt te zetten achter gameverslaving.

Krijg tips in je mailbox!

Schrijf in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe tips en activiteiten

Pak gamen aan op de juiste manier.

GameChangers helpt jou en je gezin naar een evenwichtig on- en offlineleven. We koppelen theorie uit de psychologie aan inzichten die we zelf opdeden, samen met ervaringen uit het veld.

Scroll naar boven
[]