Succes Verhalen - GameChangers

Succes Verhalen

Oprechte getuigenissen van gamers & hun ouders

Hoe An Haar Zoon (17) Van Een Gameverslaving Af Hielp

An vertelt hoe ze haar zoon (17) ondersteunde van gestopt te zijn met school en continue gamen, naar een gevarieerder en socialer leven én terug zin gaf in school.

Hoe Nancy & Luc Hun Zoon (24) Op Het Rechte Pad Hielpen

Hun zoon Louis veranderde van een wat teruggetrokken jongen die door een gameverslaving zijn studies niet heeft kunnen afmaken naar een volwassen man met verschillende hobby’s en met werk in een toffe start-up.

Hoe Jasper z'n Gameverslaving Overwon

Van constant op zoek gaan naar online afleiding of gamen en liegen over z’n gebruik tegenover z’n vriendin, naar een gezonder evenwicht, een betere relatie, succesvolle studies en nauwelijks nog tijd om te gamen.

Sandra's Zoon (18) Overwon Schoolmoeheid en Overmatig Schermgebruik

Sandra vertelt hoe ze haar hoogbegaafde zoon van hele avonden op de smartphone en schoolmoeheid begeleidde naar een meer gebalanceerd en succesvol laatste schooljaar.

Lieve Haar Zoon (16) Vond Terug Plezier In Het Leven

Van verminderde schoolresultaten, enkel nog willen gamen en een gespannen huissfeer naar een socialer leven, andere interesses en veel betere schoolresultaten.

Pak gamen aan op de juiste manier.

GameChangers helpt jou en je gezin naar een evenwichtig on- en offlineleven. We koppelen theorie uit de psychologie aan inzichten die we zelf opdeden, samen met ervaringen uit het veld.

Neem contact op.

Abeelstraat 27A bus 301
9000 Gent
Telefoon: +32 499 38 95 30

Wie zit achter GameChangers?

Matthias Dewilde

Spreker, COACH

Matthias Dewilde was zelf ooit 10 jaar gameverslaafd. Sindsdien begeleidt hij als coach dagelijks gezinnen die worstelen met gameverslaving en overmatig schermgebruik. In scholen heeft Matthias al meer dan 23.000 jongeren geïnspireerd naar een evenwichtig on- en offlineleven. Matthias deelt regelmatig zijn inzichten over gameverslaving met ouders, begeleiders en verschillende welzijnsorganisaties.

Bavo Vroman

Psycholoog

Bavo heeft zelf jarenlang geworsteld met een gameverslaving. Als gelicentieerd psycholoog helpt hij vanuit zijn ervaring gamers uit hun virtuele bubbel te barsten zodat ze zich kunnen ontplooien in de buitenwereld. Hij is vastberaden om met GameChangers een punt te zetten achter gameverslaving.

Krijg tips in je mailbox!

En blijf op de hoogte van onze activiteiten.
Scroll naar top