Duncan (23) maakte korte metten met zijn gameverslaving

Gamer Duncan

Duncan (23) uit Wetteren was al een tijdje werkloos en vulde zijn dagen (en nachten) met gamen. Thuis waren er regelmatig discussies, hij had het moeilijk om los te komen van zijn schermen en zag de toekomst somber in. Zijn moeder bracht ons in contact en samen zijn we gaan werken aan het creëren van een nieuwe toekomst. Op enkele maanden tijd heeft Duncan heel veel kunnen realiseren. Hij spendeert meer quality time met zijn moeder, hij heeft nieuw werk gevonden, is beginnen sporten, heeft meer contact met vrienden, is beginnen daten en bereid zich voor om alleen te gaan wonen. In deze video deelt hij zijn ervaringen, inzichten en tips voor andere gamers en hun ouders.

Vroeger had ik na het gamen een schuldgevoel omdat ik die uren beter kon spenderen aan productieve zaken. Nu voel ik me een pak gelukkiger omdat ik al die acties meteen doe.

Zijn moeder bracht ons in contact en samen zijn we gaan werken aan het creëren van een nieuwe toekomst. Op enkele maanden tijd heeft Duncan heel veel kunnen realiseren. Hij spendeert meer quality time met zijn moeder, hij heeft nieuw werk gevonden, is beginnen sporten, heeft meer contact met vrienden, is beginnen daten en bereid zich voor om alleen te gaan wonen. In deze video deelt hij zijn ervaringen, inzichten en tips voor andere gamers en hun ouders

Ik merkte dat ik bij GameChangers na een aantal maanden tijd meer had verwezenlijkt, dan de psycholoog op jaren tijd.

Herken jij deze situatie? Heb jij thuis ook een zoon of dochter die werkloos is en steeds meer tijd doorbrengt achter een scherm? Zijn er vaak discussies en lijken deze een negatieve invloed te hebben op jullie band? 

Tijdens ons coachingstraject herstellen we de band tussen kind en ouder en creëren we samen een nieuwe toekomst in digitale balans. Wil je kind niet gecoacht worden? Geen probleem. Uit ervaring weten we dat coaching met ouders vaak voldoende is om de eerste stappen te zetten. Je kan een vrijblijvend telefonisch gesprek boeken of een e-mail sturen voor meer uitleg over onze coaching. 

Blijf op de hoogte over nieuwe artikels

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel

Meer artikels

Scroll naar boven
[]