Nemen games je leven over?

GameChangers helpt je op weg naar gezond omgaan met games.

Ben je het ook beu?

Of je zelf speelt, een partner hebt die voortdurend gamet, of een ouder bent van een gamer, de volgende symptomen zijn je misschien wel bekend:

Wij begrijpen je verhaal als geen ander.

Want we hebben het zelf ook meegemaakt

We zijn zelf ervaringsdeskundigen: zowel Bavo Vroman als Matthias Dewilde kampten ooit met videogameverslaving. We zaten er zelf middenin. Maar we beseften het niet en onze omgeving keek machteloos toe. Wij hadden niet de hulpmiddelen om uit de spiraal van gameverslaving te raken.

Maar vandaag hebben we die wel.

We hebben zelf namelijk de juiste inzichten en tools ontwikkeld. Door ervaring in het veld met vele echte gamers en dankzij een therapeutische, psychologische invalshoek. Zo gaan we samen met jou op zoek naar oplossingen. Om gezond om te gaan met gamen.

Matthias Dewilde

Spreker, COACH

Bavo Vroman

Psycholoog

Wat mag je verwachten?

Een evenwichtig en gezond patroon om met games om te gaan. Geen ruzies, geen conflicten, geen irritaties. Wel gamers die bewust bezig zijn met hun ontwikkeling en bouwen aan een toekomst.

Krijg toegang tot tools, methodes, inzichten en meer.

Programma's

Volg stap voor stap een traject dat je op weg helpt naar bewust omgaan met games. Alles in je eigen tempo. Met oefeningen, video’s en boordevol concrete adviezen.  

Webinars

Volg interactief mee met onze coaches Matthias en Bavo in de live webinars. Heb je een webinar gemist? Leden hebben toegang tot alle vorige webinars die on-demand voor je klaar staan.

eBooks

Lees onze eBooks en krijg meteen het hele verhaal mee. Duidelijke richtlijnen, heldere uitleg en een aanpak waarmee je aan de slag kunt. Je vindt het allemaal in onze eBooks.

Wat vertellen onze leden?

Klaar om te starten?

Word lid van GameChangers en geniet van de volgende voordelen:

Vragen?

We beantwoorden ze graag!

Het lidmaatschap bedraagt 25 euro per maand. Daarmee heb je toegang tot alles: programma’s, webinars, eBooks, video’s, getuigenissen en meer. Bovendien geniet je steeds van alle updates en de meest recente inhoud.

We maken gebruik van moderne betaalbeveiliging en van Mollie om alle transacties vlot en veilig te laten verlopen. Je kan betalen op verschillende manieren (PayPal, kredietkaart, banccontact, etc.)

Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding. De inhoud kan in je favoriete browser worden bekeken, gelezen en gedownload. Van de video’s over de programma’s tot en met de eBooks.

Klaar om te starten?

Scroll naar boven
[]